CykelDK
Engels Nederlands

Nieuws

Jaarbeursplein Utrecht nieuwe locatie Nu-Connect deelfietsen
De slimme elektrische deelfietsen van Nu-Connect zijn sinds maart 2019 ook bij de Jaarbeurs te vinden, in de fietsenstalling bij bioscoop Kinepolis en werk- en ontmoetingsplek ANNE.
07-05-2019
Nu-Connect breidt uit naar Merwedekanaalzone en P+R Westraven
Sinds eind 2018 zijn de elektrische deelfietsen van Nu-Connect ook in de Merwedekanaalzone en bij P+R Westraven in bedrijvengebied Kanaleneiland te vinden.
Nieuwe uitleenstations in Utrecht Leidsche Rijn en Utrecht-Zuid
Het Gobike deelfietssysteem Nu-Connect in Utrecht gaat uitbreiden. Na bedrijventerrein Lage Weide, NS station Maarssen en bedrijventerrein De Wetering sluiten ook Leidsche Rijn en Utrecht-Zuid/Papendorp aan.
Gobike scoort uitstekend in NRC deelfietsentest
“Gaan deelfietsen de weerstand overwinnen?”, kopte het NRC afgelopen zaterdag. In een deelfietsentest met zes aanbieders scoort de Rotterdamse Gobike - dezelfde deelfiets als die van Nu-Connect - uitstekend.
Nu-Connect breidt uit naar bedrijventerrein Utrecht De Wetering
Bedrijventerrein Utrecht de Wetering - Haarrijn is in 2017 aangesloten bij Nu-Connect Utrecht. De Wetering ligt naast Utrecht Lage Weide, waar de deel-e-bikes van Nu-Connect al langer beschikbaar zijn.
Eerste uitleenstation voor deelfietsen geopend in Maarssen
Wethouder Linda van Dort heeft maandag 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid, het eerste uitleenstation voor elektrische deelfietsen in Maarssen geopend. Het oplaadstation is geplaatst op de Westkanaaldijk, bij de ingang van station Maarssen.
Bedrijven op Lage Weide gaan door met Nu-Connect
Gobikes komen naar Rotterdam
Deel e-bikes Lage Weide bij RTV-Utrecht
Life Science as tussen Bilthoven en De Uithof: kansen voor Nu-Connect